خط و نشان چاووش اوغلو برای کرد‌های سوریه

مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه امروز، یکشنبه اعلام کرد: با روسیه درباره خروج افراد مسلح کرد از منبج و کوبانی مذاکره خواهیم کرد.
کد خبر: ۹۳۱۳۹۲
| |
4047 بازدید
وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد: نمی‌خواهیم بعد از آتش‌بس پنج روزه هیچ مسلح کردی را در "منطقه امن" در سوریه ببینیم.

به گزارش ایسنا مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه امروز، یکشنبه اعلام کرد: با روسیه درباره خروج افراد مسلح کرد از منبج و کوبانی مذاکره خواهیم کرد.

وزیر خارجه ترکیه افزود: نمی‌خواهیم بعد از اتمام آتش‌بس پنج روزه در سوریه تحت هیچ شرایطی هیچ مسلح کردی را در منطقه امن در شمال سوریه شاهد باشیم.

چاووش‌اوغلو در گفتگو با شبکه هفت ترکیه اظهار کرد: ما روز سه‌شنبه با طرف روسیه درباره خروج یگان‌های مدافع خلق کرد از منبج و کوبانی و قامشلی مذاکره خواهیم کرد. روسیه نگرانی‌های ما را می‌فهمد و نمی‌خواهیم هیچ عنصر "تروریست‌" را در مرزهایمان ببینیم.

وزیر خارجه ترکیه افزود: نیرو‌های ما در جریان عملیات عقب‌نشینی نیرو‌های کرد در منطقه امن حضور خواهند داشت و تمام گام‌های برداشته شده را زیر نظر می‌گیرند.

وی ادامه داد: ما از روسیه می‌خواهیم نیرو‌های مسلح یگان‌های مدافع خلق کرد را از مناطقی که هستند خارج سازد و به همکاری در این زمینه ادامه دهد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت